Feestzaal Breda

Feestzaal Breda huren? Locobar Chaam is geschikt voor elke partij, feest en bruiloft.

Waar kan je tegenwoordig nog ongedwongen feest vieren? Waar bezorg je anderen geen overlast? In de feestzaal Locobar in Chaam vind je de locatie bij uitstek! Of het nu gaat om een bruiloft, huwelijksfeest, jubileum of receptie, in Chaam kan je altijd terecht. In de afgelopen decennia hebben wij een behoorlijke reputatie opgebouwd.

Feestzaal Breda

Feestzaal Breda

Een feestzaal in Chaam (bij Breda) bij de Locobar aan de Dorpsstraat voorziet in vele behoeften:

Neem meteen contact op voor meer informatie.

Feestzaal Breda

Feestzaal Breda

Huur een Feestzaal Breda

Een mooie feestzaal in Breda boek je bij Locobar. Wij zorgen voor een betaalbaar feest naar wens.

Zo creëerden we in 1994 al een wintertuin die geschikt is voor allerlei evenementen en feesten. De bezetting is hoog, met sportverengingen op zondagmorgen en feesten en partijen in de middag- en avonduren. Kom je ook jouw reünie, verlovingsfeest, bruiloft of ander feest bij ons houden? Wij zorgen voor een optimale invulling van jouw ideeën en bieden eveneens de mogelijkheid om bij mooi weer te genieten in de vernieuwde tuin.

Bel meteen voor meer info over onze mooie feestzaal in Breda

Een feestzaal huren in Breda doe je snel en eenvoudig bij de Locobar. De eigenaren van de Locobar in Chaam, Eric en Claudia staan graag voor je klaar. Kom vooral langs om jouw persoonlijke wensen te bespreken. Samen met jou maken wij jouw feest tot een succes. Wij zien je graag en maken graag een afspraak om dieper in te gaan op jouw wensen. Neem contact op via 0161 491 707 of vul het contactformulier in.