Trouwlocatie Breda

Een trouwlocatie in Breda

Trouwlocatie Breda? Locobar is de ideale trouwlocatie nabij Breda.

Waar vier je jouw bruilof? Waar vindt de receptie plaats? Waar voelen jouw gasten zich op hun gemak? De Locobar in Chaam is een trouwlocatie die ook jouw gasten zullen waarderen. De afgelopen tientallen jaren, hebben wij een behoorlijke reputatie opgebouwd. Zo hebben wij sinds een mooie wintertuin die jullie de gelegenheid geeft mooie trouwfoto’s te laten maken. Maar wij zitten niet stil. De onlangs vernieuwde tuin biedt zeker bij mooi weer, veel mogelijkheden. Jullie gasten zullen zeer zeker genieten.

Trouwlocatie Breda

Trouwlocatie Breda

Houden jullie ook jullie verlovingsfeest, bruiloft, jubileum of ander feest bij ons houden? Wij kunnen zorgen voor een invulling afgestemd op jullie wensen. Kom langs in Chaam en bekijk onze trouwlocatie.

Wij bieden vele voordelen:

  • gezellige sfeer
  • geschikt voor diverse typen feesten
  • servicegericht personeel met ervaring
  • persoonlijk contact met eigenaren
  • een luisterend oor voor uw ideeën
  • goede catering
  • naast hapjes, salades en buffetten eveneens de mogelijkheid om te barbecueën
  • voldoende parkeerplekken

Benieuwd naar onze trouwlocatie in Breda

Kies voor een mooie en betaalbare trouwlocatie in Breda met tuinterras. Het is er goed vertoeven!

Bij de Locobar in Chaam staan wij graag voor u klaar. Geniet in onze tuin/terras van een lekker broodje of hapje van onze kleine lunchkaart en bespreek de mogelijkheden om uw feest tot een succes te maken.

Trouwlocatie Breda

Trouwlocatie Breda

Wij gaan graag met jullie in gesprek over de mogelijkheden. Zo goed als alles is mogelijk. Samen creëren we jullie droomdag!

Maak meteen een afspraak voor jullie trouwlocatie in Breda

Maak meteen een afspraak om jullie trouwlocatie in Breda te huren. Je kan ons bellen 0161 491 707  of mailen, maar een afspraak maken kan ook via het contactformulier. Zo hebben wij alle tijd om rustig samen te zitten en uw wensen af te stemmen. Tot ziens!